Stresscoachen – chef

Välkommen till din nyttigaste och troligen viktigaste utbildning!
Stresscoach chef

11 – 15 november 2019 på Wirsbo Herrgård

Vet du om att arbetsmiljölagen skärptes den 31 mars 2016 och att arbetsgivaren har ett större ansvar över den psykosociala hälsan? ”Du som är arbetsgivare ansvarar för att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö utan stress.”

Vi har tagit fram Stresscoach chef med de bästa bitarna ur utbildningen för licensierade stresscoacher, kombinerat med både arbetsrätt och ledarskap. Allt för att du som chef ska bli trygg i din roll och få verktyg som kan hjälpa både dig själv och din personal. Som Stresscoach chef får du unik kunskapsbredd, där du både har förståelse för vad som händer i kroppen vid stress och hur du guidar dina medarbetare till att reducera sin faktiska och sin upplevda stress.

Vi vet att man inte kan leda andra till bättre mående om man inte kan och praktiserar stresshantering själv. Därför ger vi dig inte bara verktyg för gruppen, utan du kommer efter utbildningen att hantera din egen stress. Du får också det du behöver av arbetsmiljörätt, ledarskapsteorier och konflikthantering.

Utbildningen är ett fem dagars internat, men då vi det hur chefens liv ser ut, finns det inlagt en timme varje dag för telefon och mejltid och ta hand om akuta saker. Vi håller till i den underbara miljön på Wirsbo Herrgård, utanför Stockholm, med avslappnade omgivningar och härlig mat.

Ur innehållet:
Konflikthantering
Hur att motverka härskartekniker
ACT -acceptens and commitment therapy
Mindfulness och andningsteknik för dig och din grupp
Arbetsmiljö och organisatorisk och social arbetsmiljö
Grupppsykologi

Pris: 26 000 kr exl moms
Inkluderar mat och logi på Wirsbo Herrgård
30 timmar utbildning
8 timmar e-utbildning i mindfulness
Utbildningsmaterial

Anmälningsavgift 2500 kr exl moms.
Räknas av från totalsumman vid slutbetalning som sker senast 10 dagar innan påbörjad utbildning.

Boka din plats nu!

Utbildare: 
Maria Helander är beteendevetare, samtalsterapeut, mindfulness- och yogainstruktör och författare. Hon har skrivit fyra böcker inom självhjälp och krönikör för olika magasin. Maria driver egen mottagning i Stockholm där hon tar emot klienter. Du kan även se Maria som expert i SVT och TV3.
maria.helander@kreativdialog.se
Tel 070-289 70 40
www.maiahelander.se

Gunnar Söderberg är i grunden kommunikatör som många år jobbat som och med chefer. Han har bland annat jobbat hos Ledarna och Unionen Chef. Han har gett ut boken Trevligare människa om personliga varumärken och våren 2019 kommer hans bok Vänd pyramiderna som handlar om morgondagens dynamiska ledarskap. Gunnar utgår från Göteborg där han verkar både som föreläsare och som upplevelsedesigner på Lekreativ som tränar chefer och grupper.
gunnar@gunnarsoderberg.se
0739-659838
www.gunnarsoderberg.se

Finstilt:
Anmälningsavgiften betalas in mot faktura. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning.
Vid avbokning senast 60 dagar innan kursstart återbetalas 100% minus anmälningsavgiften. Vid avbokning därefter sker ingen återbetalning. Vid avbokning med läkarintyg återbetalas 100% minus anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften är då innestående och dig tillgodo i 12 månader och du kan boka på ny utbildning inom den tiden. Får vi för få deltagare kan kursen ställas in utan kompensation. Hela avgiften betalas naturligtvis tillbaka.