Om Anna och Maria

 

 

Maria Helander är beteendevetare, samtalsterapeut, mindfulness- och yogainstruktör, pedagog och skribent. Hon har skrivit tre böcker inom självhjälp och krönikör för olika magasin. Maria driver egen mottagning i Stockholm där hon tar emot klienter. Du kan även se Maria som expert i Sveriges Televisions programserie Gift vid första ögonkastet eller terapeut i höst för deltagare i Lyxfällan.
maria.helander@kreativdialog.se
Tel 070-289 70 40
www.maiahelander.se

IMG_1116 frilagd ny

Anna Hallén  Författare inom kost och hälsa där Gnisselzonen ingår. Ägare och utbildningsansvarig för Anna Hallén Utbildningar med Lic. Livsstilskonsult och Lic Kostrådgivare som sin stora stolthet. Bred utbildning med basmedicin som grund. Påbyggnad såsom personlig tränare, utbildad inom taktil massage, andningsinstruktör, mediyoga- och pilatesinstruktör.
anna@annahallen.se
www.annahallen.se

269922_183066938423423_5960514_n

 

 

8 reaktion på “Om Anna och Maria

 1. Tacksam för dina gratis mindfulness-övningar!
  Lättillgängliga och behagliga. Själv gör jag dem regelbundet vid datorn på jobbet under en något längre micropaus. Rekommenderar dem gärna till mina patienter (jag arbetar som psykolog) som en introduktion i Mindfulness.

 2. Hej!
  Vill bara tacka för en trevlig avslappningsstund med kroppsscanning.
  Kunde lätt slappna av av din behagliga röst.

  Tack så mycket..
  Kommer återkomma o lyssna.

  Mvh
  Marina Eriksson.

 3. Tack! Din röst var som balsam för mitt inre kaos. Jag råkade ut för en panikångest attack utan att veta vad det var första gången.. Andra gången hade jag hittat hit och kunde redan innan jag kände att det Va på ingång kunde jag slappna av och styra bort en del av det, resten kunde jag hantera bara av att koncentrera mig på din röst o övningarna. Så än en gång TACK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.