Stresscoachen – chef


Stresscoach chef – utbildning i stresskompetens

Vet du om att arbetsmiljölagen skärptes den 31 mars 2016 och att arbetsgivaren har ett större ansvar över den psykosociala hälsan? ”Du som är arbetsgivare ansvarar för att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö utan stress.”

Vi har tagit fram Stresscoach chef med de bästa bitarna ur utbildningen för licensierade stresscoacher, kombinerat med både arbetsrätt och ledarskap. Allt för att du som chef ska bli trygg i din roll och få verktyg som kan hjälpa både dig själv och din personal. Som Stresscoach chef får du unik kunskapsbredd, där du både har förståelse för vad som händer i kroppen vid stress och hur du guidar dina medarbetare till att reducera sin faktiska och sin upplevda stress.

Vi vet att man inte kan leda andra till bättre mående om man inte kan och praktiserar stresshantering själv. Därför ger vi dig inte bara verktyg för gruppen, utan du kommer efter utbildningen att hantera din egen stress. Du får också det du behöver av arbetsmiljörätt, ledarskapsteorier och konflikthantering.


Ur innehållet:
Konflikthantering
Hur att motverka härskartekniker
ACT -acceptens and commitment therapy
Mindfulness och andningsteknik för dig och din grupp
Arbetsmiljö och organisatorisk och social arbetsmiljö
Grupppsykologi

Sammanlagt 30 timmar utbildning
8 timmar e-utbildning i mindfulness
Utbildningsmaterial ingår

Kontakta oss för mer information!

Utbildare: 
Maria Helander är beteendevetare, samtalsterapeut, mindfulness- och yogainstruktör och författare. Hon har skrivit fyra böcker inom självhjälp och krönikör för olika magasin. Maria driver egen mottagning i Stockholm där hon tar emot klienter. Du kan även se Maria som expert i SVT och TV3.
maria.helander@kreativdialog.se
Tel 070-289 70 40
www.maiahelander.se

Gunnar Söderberg är i grunden kommunikatör som många år jobbat som och med chefer. Han har bland annat jobbat hos Ledarna och Unionen Chef. Han har gett ut boken Trevligare människa om personliga varumärken och våren 2019 kommer hans bok Vänd pyramiderna som handlar om morgondagens dynamiska ledarskap. Gunnar utgår från Göteborg där han verkar både som föreläsare och som upplevelsedesigner på Lekreativ som tränar chefer och grupper.
gunnar@gunnarsoderberg.se
0739-659838
www.gunnarsoderberg.se