Sveriges enda adventskalender som kommer med frid

Jag vill tipsa dig om Julfridskalender som från och med idag den 1:a decemberger möjlighet att öppna luckor med frid och medveten närvaro på min andra blogg mariahelander.se. Dagliga tänkvärdheter, övningar i mindfulness, enkla yogaövningar och tips på hur du kan minska din stress.

Många upplever december månad som en stressfylld tid, med allt som ska hinnas med innan julafton och alla röda dagar. Därför vill jag hjälpa dig att fokusera på frid och istället ta små stunder till att hitta balansen. För egentligen är julmånaden en fantastisk tid att varva ned, med tända ljus, julens alla dofter och förväntningar. Så följ med mig på min blogg och ta varje dag som en lektion i medveten närvaro och inre frid.

Sveriges enda kalender som ger julfrid.

julfrid

Taggat , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.