Svampar för bättre immunförsvar och sömn

chaga2

Känner du till Chaga? Svampen Sprängticka, som anses ha fantastiska läkande och immunförhöjande egenskaper. Chaga finns att köpa som te bland annat av märket Holistic. Själv tycker jag bäst om Four Sigma Foods, som är ett Finskt märke, för de gör Chaga som ett pulver du blandar med vatten. Blanda det med hett vatten och det påminner om kaffe, eller varför inte blanda det direkt i ditt morgonkaffe eller din smoothie. Min favorit gör jag som varm chaichoklad.

1 mugg cashewmjölk alt mandelmjölk
1-2 tsk kakao
1 påse chaga
kanel, kardemumma och lite ingefära
ev lite honung
blanda allt i en kastrull och värm

Det finns också en anti-stress svamp som ger bättre sömn. Reishi.

Instant_Reishi_cover_92ec8d88-21cf-4f29-83dd-d041ee65c1b6_large

Taggat , , ,

2 kommentarer till “Svampar för bättre immunförsvar och sömn

  1. Låter jätte intressant. TAck för tipset. Ska provas.

  2. Jag har chaga som jag säljer 😉 vid intresse kontakta mig på j_cassi@hotmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.