De små kloka barnen

barn

Vad klok du var när du var liten. Du vilade när du var trött, du uttryckte att du var glad och ledsen när du var det, du kände tillit och kärlek och du var nyfiken. När du gick någonstans upptäckte du samtidigt. Använde sinnena till att fascinerat ta del av världen.

Vad hände? Varför gör du tvärt emot idag? Jobbar fast du är trött, gömmer dina känslor inom dig, är misstänksam och stressad. När slutade du att upptäcka, vara nyfiken och använda dina sinnen?

Om du känner dig stressad, bli ett barn för en stund. Ät ett äpple som om du aldrig hade ätit ett äpple i hela ditt liv. Se dig omkring med nya ögon. Lek med katten, hunden eller en kotte du hittar. Sjung den första sång du kommer på. Kludda med papper och penna, plocka sommarblommor, hoppa på ett ben, slå en kullerbytta, ligg i gräset och studera molnen, blås såpbubblor, kittla någon tills de skriker av skratt eller ligg med huvudet på någons mage och lyssna på de mullrande tarmarna. Var ett barn igen. Och känn hur stressen rinner av dig.

Taggat , , ,

1 kommentar till “De små kloka barnen

  1. cheap jersey 66 cheap jerseys fⲟr sale

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.